17 януари 2011 г.

Пиле с ананас




Продукти:
400 - 500 гр. пилешко филе
150 гр. кашкавал /може да е и моцарела или гауда или каквото и да е ароматно сирене/
5 - 6 шайби ананас/от компот/
50 гр. масло
къри,сол,черен пипер

Приготвяне:
В найлонов плик поставяте филетата и леко ги изтънявате с чукче. Пръсват се със сол и черен пипер на вкус и се нареждат в тавичка. Поливате с малко мазнина/ може с олио / прибавяте 1/2 ч. чаша вода и запичате във фурната за 10 - 15 мин. Изваждате и обръщате пържолките поръсвате с кърито. Върху всяка пържолка поставяте по една шайба ананас. Парченце масло пускате в средата на ананаса и покривате с кашкавал или сирене по ваш избор. Връщате във фурната докато се запече кашкавала.

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...