1 февруари 2011 г.

Запечени кренвирши с кашкавал и яйца

Това е една много лесна и бърза рецепта. Подходяща е за хора спазващи режима на хранене на П.Дюкан, освен това спестява време за готвене.
Продукти:
5 кренвирша /аз ползвах пилешки/
100 гр. кашкавал
3 яйца
чесън на прах
черен и червен пипер
сол

Приготвяне:
Нарежете кренвиршите на равни парчета около 2 см. Подредете ги изправени в подходящ съд, поръсете с подправките. Покрийте кренвиршите с настърган на едро кашкавал. Разбийте добре яйцата и залейте с тях кренвиршите. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 - 25 мин.

Източник: "1001 рецепти"

2 коментара:

  1. Ако не сме по Дюкан, пак ли е диетично, че вече точа зъби?:)Виж в моя блог важно съобщение.

    ОтговорИзтриване
  2. Да диетично е ако използваш пилешки кренвирши и нискомаслен кашкавал. :))))

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...