22 ноември 2015 г.

Салата с моркови и цедено мляко



Продукти:
7 големи моркова
2 стръка пресен лук
6 с.л. цедено мляко
50 г настърган кашкавал
1 скилидка чесън
1/2 връзка магданоз
4 с. л. зехтин
сокът на 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: 
Почистете морковите и настържете на едро ренде. Смесете ги с нарязаните на ситно лук и магданоз. Поставете всичко в купа, и овкусете със зехтина, лимоновия сок, солта, черения пипер и пресования чесън. Преди да сервирате смесете морковите с цеденото мляко и кашкавала.
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...