12 февруари 2015 г.

Свински уши на тиган


Продукти:
3 бр. св. уши
3-4 с. л. соев сос
черен пипер
бел риган
1/2 стрък праз

Приготвяне:
В тенджера пълна с вода сварете ушите. Варете 30 - 40 мин. След като са готови, извадете и охладете леко. Докато са още топли почистете ги добре и нарежете на малки парчета. В тифлонов тиган поставете заедно със соевия сос и 2-3 с.л. вода., ушите и задушете на слаб огън. Когато всичко изври са готови.Преди да свалите от котлона поръсете с черния пипер и ригана. Като сервирате сложете отгоре ситно нарязания праз.
Да ви е сладко!

6 коментара:

  1. Дали само аз ще се наредя на опашката... ;) Много обичам! Опитвала съм обаче само по един начин - на скара с дървени въглища. Поздрави, Ели! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ели,идвам..........
    :)Чудесно предложение!

    ОтговорИзтриване
  3. Не ми е и идвало на ум, че освен в пача, свинските уши могат да се поднесат и по друг начин! :) Сега ще ме накараш да ги търся по месарниците!
    Приятна вечер, Ели!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Потърси в месарниците, и направи съгурна съм, че ще се харесат.....
      Поздрави!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...