6 април 2011 г.

Дреболии с лук


Продукти:
400 гр. пилешки дробчета
400 гр. пилешки сърца
4 големи глави лук
3 яйца
сол, бял риган, черен и червен пипер

Приготвяне:
Почистете добре пилешките дреболии и поставете в тава. Нарежете лука на ивици и смесете с дробчетат и сърцата. Поръсете обилно с подправките и залейте с 1 и 1/2 ч.ч. вода. Покрийте с алуминиево фолио тавата и задушете за 30 мин. в предварително згрята фурна на 200 градуса. След като отворите от фолиото оставете водата да се изпари нацяло, и на три места чукнете яйцата. Сервирайте топло със свежа салатка.
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...