18 януари 2015 г.
Свински пържоли в марината
Продукти:
800 г прясно свинско месо
60 мл. соев сос
2 с.л. зехтин
2 скилидки пасиран чесън
2 с.л. червен пипер
2 с.л брашно
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. кимион
щипка сол
100 мл. бяло вино
Приготвяне:
Подгответе месото като го нарежете на пържоли и с домакински чук, го изтънете.
В отделен съд смесете продуктите за маринатата. Ще получите гъста каша. Намажете обилно всяка пържола и ги подредете в чиния една върху друга. Покрийте със свежо фолио и ставете за 2 часа в хладилник. След като месото се е мариновало добре, подредете в тава и залейте с виното. Покрийте с алуминиево фолио и изпечете на 200 градуса до готовност.
Да ви е сладко!
Източник
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар