13 януари 2013 г.
Салата с моркови и царевица
В къщи салата от моркови, се консумира много често. Вариации всякакви съм пробвала - с майонеза и кисело мляко е другата много любима, но за нея друг път ще си говорим. Днешното предложение се получи след едно почистване на хладилника и да ви кажа резултата много се хареса в къщи. Ето как я приготвих:
Продукти:
4 големи моркова
100 гр. замразена царевица
100 гр. майонеза
150 гр. сирене "Котидж"
скилидка чесън
сол
зехтин
Приготвяне:
Извадете предварително царевицата за да се размрази и да не пусне вода в салатата. Почистете и настържете морковите. смесете ги с майонезата, сиренето и царевицата. Подправете със солта и зехтина. Накрая накълцайте и скилидката чесън. Ако искате салатата да поема миризмата на чесъна, оставете да престои поне два часа в хладилника, на мен лично не ми се получи, изядохме я набързо - набързо.
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Елена, страхотна рецепта! В къщи се харесват такива и ще я пробвам непременно!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Здравче, дано да се хареса и у вас, както ние я харесахме!
ИзтриванеПоздрави!
Ели, интересна салата с това сирене.
ОтговорИзтриванеА морковени салати малко правя аз, ще се въползвам от това ти предложение.
Поздрави и спорна нова седмица!
Пепи, чудна се получи и като всяко хубаво нещо, бързо свърши....
ИзтриванеПоздрави!
Ели, интересно предложение.
ОтговорИзтриванеКогато опитам, веднага ще ти пиша.
С поздрав от кулата!
Много сполучлива комбинация! Браво!
ОтговорИзтриванеProbvah salatata i mn hubava stana i nemoja da prestoi dva 4asa :)
ОтговорИзтриване