6 април 2011 г.
Дреболии с лук
Продукти:
400 гр. пилешки дробчета
400 гр. пилешки сърца
4 големи глави лук
3 яйца
сол, бял риган, черен и червен пипер
Приготвяне:
Почистете добре пилешките дреболии и поставете в тава. Нарежете лука на ивици и смесете с дробчетат и сърцата. Поръсете обилно с подправките и залейте с 1 и 1/2 ч.ч. вода. Покрийте с алуминиево фолио тавата и задушете за 30 мин. в предварително згрята фурна на 200 градуса. След като отворите от фолиото оставете водата да се изпари нацяло, и на три места чукнете яйцата. Сервирайте топло със свежа салатка.
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар