Продукти:
За блата:
1 опаковка майонеза - 200 гр.
5 яйца
400 гр. настърган кашкавал
За плънката:
500 гр. кайма
2 яйца
1 глава лук
подправки за каймата според вкуса ви /черен пипер, кимион, чубрица/
100 гр. топено сирене
200 гр. гъби
малко масло
Проготвяне:
Разбийте добре продуктите за блата. Трябва да се получи пухкава смес.
Изсипете в правоъгълна тава застлана с пекарска хартия. Печете блата в предварително загрята фурна на 200 гр. за около 25 мин. или до готовност.
Омесете каймата с подправките, лука и яйцата. Нанесете я върху поизстиналия блат. Върху каймата подредете топеното сирене и задушените в малко масло гъби.
Навивате на стегнато руло и го завивате в хартия за печене. След това увийте и в алуминиево фолио.Така ще предпазите рулото от изгаряне докато се пече.
Печете в предварително загрята фурна на 200 гр. за час и половина.
Да ви е сладко!
Направо ми стана сладко!Изглежда супер, браво!
ОтговорИзтриванеХич не му мисли направо го почвай :))))
ОтговорИзтриванеМного добре се е получило! Иде ми да си грабна от чинията :)))
ОтговорИзтриванеРадвам се че го оцени та нали ти ми го пдшушна!
ОтговорИзтриванеПривет, Ели!
ОтговорИзтриванеОткривам много вкусни и приятни за небцето предложения в страничката ти и с удоволствие ще я следя занапред!
А специално това рулце... разкош! Благодаря за рецептата!
Поздрави сърдечни и.. надявам се, нямаш нищо против?
:-)
Много интерсна рецепта! Трябва да я изпробвам...
ОтговорИзтриванеБлагодаря за идеята!!!
Дими благодаря ти много ми е приятно да ми идваш на гости. Разбира се че нямам нищо против дори много приятно ме изненада, Благодаря ти!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Вили добре си ми дошла, рецептата наистина е много сполучлива и лесна. Дано да ти хареса!
ОтговорИзтриванеПоздрави!