Продукти:
200 гр. пилешка пържола от бут
200 гр. пилешко филе
3 големи глави лук
2 с.л. доматено пюре
2 ч.л. къри
1 с.л. царевично нишесте
сол, риган, черен и червен пипер
Приготвяне:
Нарежете месото на хапки, а лука на големи кръгчета. Задушете месото и лука в малко вода за около 10 минути. След това добавете солта, кърито и останалите подправки и оставете да поври за да се поемат ароматите. Добавете накрая доматеното пюре и нишестето разбито в малко вода. Оставете още 5 - 10 мин. да поври, докато соса се сгъсти. Сервирайте топло с чаша студена бира. :)
Да ви е сладко!
Ех, че готино! Ама вие сте го яли без бирата , мисля!
ОтговорИзтриванеЕй разкри ме! :) При нас беше чаша бяло вино. :)
ОтговорИзтриванеЗнаех си аз!:)
ОтговорИзтриване