16 октомври 2017 г.

Кавърма от пилешки воденички и сърца

Продукти:
700 г пилешки воденички и сърца
2 стръка праз
1 домат
скилидка чесън
соев сос
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица

Приготвяне:
Почистете и измийте много добре воденичките и сърцата. Поставете ги в тенджера с вода и ги сварете до готовност. Когато са готови, ги извадете и отцедете. Нарежете ги на малки парчета и заедно с праза, който предварително сте почистили и нарязали на ситно, задушете с малко мазнина. Домата и чесънът нарежете на ситно и добавете към воденичките.Докато се готвят, овкусете с подправките - соевия сос, солта, черния и червения пипер и чубрицата. Гответе докато се овкусят много добре воденичките. Ако е необходимо сложете малко вода, но не прекалявайте, защото те са сварени и няма да имат нужда да се готвят много.
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар