3 ноември 2016 г.

Бутерки с маслини


Продукти:
1 пакет бутер тесто /300 г/
60 г крема сирене
4-5 слайса шунка
4 -5 топени сирена за тостер
черни маслини без костилка



Приготвяне:
Извадете тестото от опаковката и внимателно го развийте върху плота. Леко с точилката го разточете, като не натискате много. Намажете цялото тесто с крема сиренето и започнете да подреждате шунката и сирената. Маслините наситнете и разпределете най - отгоре. Започнете да навивате бутер тестото на руло. Разрежете на кръгчета през около два сантиметра. Подредете бутерките в тава застлана с пекарска хартия, така че кръгчето да е нагоре. Подредете ги на разстояние една от друга, защото се надува. Изпечете в загряла фурна на 200 градуса до готовност. 
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар